Ons team

Gitty Klok

 

 

John Zuidmeer

 

Fietsen is sinds een aantal jaren mijn grote hobby en ik zit dan ook met enige regelmaat op de fiets. Vanaf 2013 met grote regelmaat en veel plezier deelgenomen aan de evenementen van The Heavenly Stars. Daarnaast ook een drietal keer meegedaan met Tour for Life om door middel van fietsen geld in te zamelen voor de Daniel den Hoed stichting.

 

Frank Olsthoorn

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leo van der Hoeven

Jan Jongbloed

 

Ik ben geboren op 08-12-58 in Rotterdam 

Daar tot 2015 gewoond en nu woonachtig in Hellevoetsluis samen met Linda Otto.

Zijn kinderloos en werken beide full time 

Ik al 38 jaar bij ADT werd later Tyco, en nu Johson controls in de elektronische beveiliging dus zelfde firma alleen diverse fusies. Was 18 jaar technicus en daarna tot aan nu account manager. Mijn hobby's buiten het fietsen zijn, Feyenoord alle thuiswedstrijden naar de kuip en American football kijken vanaf september tot aan de Super Bowl. daarna ben ik graag buiten in de natuur met de hond, fotografie en wij genieten graag van mooie vakanties.

 

Dicky van der Net

 

 


Bart Jalink

 

Ik heb een gezin met twee zoons in de leeftijd van 12 en 9, ben woonachtig in Rhoon en werkzaam bij Vabi. In het contact met John Zuidmeer heb ik te horen gekregen wat de achtergrond en het doel is van The Heavenly Stars. Dit spreekt mij en het bedrijf Vabi enorm aan. V.w.b. sportieve prestatie heb ik vorig jaar de handschoen opgepakt en heb ik mee mogen fietsen. Een fantastische ervaring waar ik met veel plezier aan terugdenk. Ook dit jaar wil ik graag weer mijn bijdrage leveren!

Dimitri van Vliet

 

Ik ben 38 jaar oud. Ik ben samen met André Ponsen de eigenaar en oprichter van SVP Schoonmaak en DACC Reiniging BV. Wij werken al jaren voor de Maasdelta en zo zijn wij dan ook in contact gekomen met John Zuidmeer en The Heavenly Stars en zetten ons graag in voor de mooie doelen en uitdagingen.

 

Sinds vorig jaar ben ik gestopt met fietsen en doe ik dus niet meer mee aan de sportieve activiteiten, echter draag is graag mijn aandeel bij aan de ondersteunende diensten met de volgauto en het filmen van de ploeg. Ook in 2018 kan The Heavenly Stars weer rekenen op mijn ondersteuning!

 

 

 

Henk Hoogvliet 


Gerrit van Driel

 

In 2017 ben ik met de struise fietsers mee geweest naar Frankrijk en dat was heel leuk. Geen twijfel mogelijk, ook voor 2018 wil ik mij weer inzetten om er een succes van te maken. Het doel is nobel, namelijk geld inzamelen voor onderzoek, want kanker MOET de wereld uit. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.

Henk Verzendaal

 

André Pronsen

 

Ik getrouwd en wij hebben 2 gezonde kids! Helaas geldt het niet voor ieder kind, dat hij of zij gezond is. Daarom span ik me graag in om geld in te zamelen voor onderzoek om de levensverwachting van kinderen te verlengen met behoud van kwaliteit van leven. De combinatie van het maatschappelijke karakter en de sportieve uitdaging spreekt mij ook aan. Het is goed om een tot de verbeelding sprekende inspanning te moeten leveren om zoveel mogelijk donateurs te werven. Ieder kind heeft namelijk recht op een zorgeloze jeugd, maar vooral een gezonde toekomst!